EQuent stories

Image

Sjef en Marie-José

Wij wonen in een rijksmonument en hebben dat in fases gerestaureerd. Daardoor hadden we meerdere hypotheken, waaronder één bij het NRF (Nationaal Restauratie Fonds). Dat moest eenvoudiger kunnen. Voor de laatste fase hadden we nog een flink bedrag nodig, maar wilden geen hogere lasten. Ook zouden onze kinderen net gaan studeren. Een grote uitdaging om dit financieel rond te krijgen, maar het is Shaukat gelukt.

Lees meer
Image

Erik en Marcia

Als dertigers met de verantwoordelijkheid voor twee kinderen en een eigen bedrijf was het tijd om onze financiële regelingen goed in kaart te brengen en het heft in eigen hand te nemen. Stel je voor dat je komt te overlijden, werkloos of arbeidsongeschikt raakt, dan willen wij het graag goed geregeld hebben. Shaukat heeft een overzichtelijk rapportage opgesteld afgestemd op onze huidige persoonlijke situatie en wensen voor de toekomst en dat geeft ons rust.

Lees meer
Image

Siebren en Wendy

Het lukte niet onze ‘oude’ woning te verkopen, terwijl we al geruime tijd in onze nieuwe woning woonden. Ook werd het bedrijf waarvoor Siebren werkte getroffen door de financiële crisis. Gelukkig hebben we onze financiële zaken op de rit kunnen houden. Toch was het een goede aanleiding om in het verleden gemaakte keuzes te heroverwegen. Shaukat heeft ons geholpen een solide bouwwerk neer te zetten voor de lange termijn!

Lees meer
Image

Frank en Mariska

We voelden zelf al enige tijd aan dat onze financiële zaken beter geregeld konden worden. Maar wat en hoe precies? Dat wisten wij niet. Frank had zelf berekeningen gemaakt waaruit bleek dat de lopende beleggingsverzekeringen niet genoeg zouden opleveren. We besloten niet langer te wachten. Na de gesprekken met Shaukat zeiden we tegen elkaar: “Dit is precies wat we zoeken”. Daar hebben we geen spijt van gekregen.

Lees meer

EQuent is gespecialiseerd in hypotheekadvies, inkomens- en
vermogensplanning en second opinions